03 Μαΐου 2020

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ COVID-19

 Αξιότιμες Κυρίες & Κύριοι

 

Με αίσθημα ευθύνης, ηλεκτρολόγοι από όλη την Ελλάδα, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης στο υγειονομικό δυναμικό της χώρας, το οποίο δίνει τη μάχη με τον Covid-19, αποφασίσαμε να προσφέρουμε εθελοντική, άμισθη εργασία τις δύσκολες αυτές στιγμές, ώστε οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ, να νοιώσουν ότι είμαστε στο πλευρό τους έμπρακτα.

 

Άμισθα θα προσφέρουμε, τις υπηρεσίες μας και στη μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας, οι οποίοι έμειναν άνεργοι, ή έμειναν χωρίς εισόδημα λόγω των μέτρων της καραντίνας, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν.

 

Μέσα σε αυτούς, θα είναι οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι μοναχικοί υπερήλικες

 

Στόχος μας, κανένα υγειονομικό στέλεχος του ΕΣΥ, το οποίο μπορεί να βρεθεί από βλάβη χωρίς ρεύμα στο σπίτι του, να μη νιώσει ότι δεν το νοιαζόμαστε

και

Κανένας συμπολίτης μας από ευπαθείς ομάδες, να μη βρεθεί για οικονομικούς λόγους, να στερηθεί από βασικά αγαθά, ώστε να αποκαταστήσει τυχούσα βλάβη της ηλεκτρικής του εγκατάστασης, η οποία είναι πλέον απαραίτητη, ώστε να έχει μία αξιοπρεπή διαβίωση.

 

Για το σκοπό αυτό, σας κοινοποιούμε λίστα, αναρτημένη στο διαδίκτυο στο παρακάτω link

 

https://ethelontes-hlektrologoi.blogspot.com/

 

Με εθελοντές ηλεκτρολόγους από όλη την Ελλάδα, από όπου μπορείτε να βρείτε τον κοντινότερο σας Ηλεκτρολόγο.

 

Η λίστα με τους διαθέσιμους ηλεκτρολόγους, μεγαλώνει καθημερινά και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να την κοινοποιήσετε όπου και όσο περισσότερο μπορείτε, ώστε να πιάσει τόπο η προσφορά μας, μια και τα ΜΜΕ, δεν ασχολούνται με εμάς, όσο και αν προσπαθήσαμε.

 

Με εκτίμηση

Για τους εθελοντές ηλεκτρολόγους

Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος

6984251597

2103004418

poliscafe@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου